Субота, 20 Квітня 2024, 11:53
Вітаю Вас Гість | RSS
Пошук
Головна | Реєстрація | Вхід
У світі багато цікавого...
Форма входу
Меню сайту

Розділи новин
Мобільний зв'язок [51]
Новини операторів мобільного зв'язку
АКЦІЇ [9]
Акції, які на даний час проводяться, їх аналіз.
Новинки сезону [7]
Комп'ютери, ноутбуки, КПК, Мобільні телефони, GPS
Комп'ютери [10]
Новинки комп'ютерної техніки
Мобільні телефони [0]
Огляд мобільних новинок сезону
Інтернет [5]
Новини провайдерів, технологій, стандартів підключення до інтернету
Технічний огляд [0]
Огляд досягнень комп'ютерної, офісної, домашньої та мобільної галузі
Супутникове ТВ [0]
Огляд супутників, каналів, кодування...
Онлайн БАНК [0]
Новини онлайн-банкінгу (онлайн-платежі, перекази, банківські послуги)
Нові технічні досягнення [3]
WWW майстерня [1]
Новини програм для створення, редагування,обслуговування сайтів. Технології. Дизайн. Способи втілення веб-сторінок. Бази даних.

Календар новин
«  Лютого 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Друзі сайту

Наше опитування
Чи слухаєте Ви радіо через мережу інтернет?
Всього відповідей: 84

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Лютого » 15 » SMS-Акція Love is…
SMS-Акція Love is…
13:43
Ви знайомі з коханням не з чуток? Певні, що знаєтеся на жінках та чоловіках? Хочете завжди бути на зв’язку з коханими?
 
Тоді SMS-Акція «Love is…» саме для Вас! Беріть участь та отримуйте ноутбук Acer Aspire та МТС Коннект USB-модем EG162!
 
З 11.02.2009 по 08.03.2009 візьміть участь у SMS-грі від МТС та дайте відповіді на питання щодо висловів про кохання, чоловіків та жінок! Щоб стати учасником «Love is…» та отримати перше питання, надішліть порожнє SMS-повідомлення на номер:

  • 7107 – якщо Ви чоловік,
  • 7108 – якщо Ви жінка.
 
За кожну правильну відповідь Ви отримуєте 1 бал. Більше правильних відповідей – більше шансів отримати подарунок!
 
Подарунки Акції:
 
Щотижня учасник, який набере найбільшу кількість балів, отримає ноутбук Acer Aspire та МТС Коннект USB-модем EG162!

Відправлення SMS на номери 7107 та 7108 – 1 грн з ПДВ, без ПФ.

Офіційні правила

проведення рекламної Акції «Love is…»

Організатором є: Закрите Акціонерне Товариство «Український мобільний зв’язок» під товарним знаком МТС (надалі – МТС).
 
Логіка: у період проведення абонентові надається можливість отримати подарунки, взявши участь в інтерактивній SMS-грі «Love is…», що проводиться Організатором на коротких SMS-номерах 7107 та 7108. Переможці визначаються серед абонентів, які отримали найбільшу кількість балів за підсумками рейтингу за певний період.
 

1. УЧАСНИКИ

1.1. Взяти участь в Акції мають право всі існуючі абоненти МТС, JEANS, ЕКОТЕL у віці не молодше ніж 18 років, які постійно проживають на території України.
 
1.2. Учасниками не можуть бути наступні особи:
1.2.1. Фізичні особи, що не досягли віку 18 років та/або не є громадянами України, та/або визнані недієздатними у відповідності до чинного законодавства України.
 
1.2.2. Співробітники (та члени їхніх сімей) МТС, а також особи, чиї номери телефонів відносяться до службових і тестових SIM-карток.
 
1.2.3. Фізичні особи, які не брали участі в цій Акції в даний період і не виконали умов.
 
1.2.4. Фізичні особи, які скористалися абонентським номером (SIM-карткою з номером), що належить юридичній особі, без отримання попередньої згоди на участь в Акції від такої юридичної особи.

2. ПЕРІОД ПРОВЕДЕННЯ

2.1. Акція починається 11 лютого 2009 року в момент офіційної об’яви про початок і закінчується о 23:59 8 березня 2009 року (включно). Офіційною об’явою про початок Акції називається: розміщення інформації IVR, поява інформації у загальному доступі в кол-центр і Організатора, проведення SMS-розсилання і поява інформації на офіційному сайті Організатора.
 
2.2. Абоненти, що відправили запити для участі в Акції до або після період у Акції, не беруть участі в Акції.
 
2.3. Територія проведення Акції: Україна.
 

3. УМОВИ УЧАСТІ В АКЦІЇ

3.1. Для того щоб стати Учасником Акції, необхідно відповісти за допомогою SMS-повідомлень на питання Акції, що надійшли з номера 7107 або 7108.
 
3.2. Заявкою на участь в Акції може вважатися:
3.2.1. SMS-повідомлення, відправлене абонентом на номер 7303 в період проведення Акції.
 
3.2.2. SMS-повідомлення, відправлене абонентом на номер 7107 в період проведення Акції.
 
3.2.3. SMS-повідомлення, відправлене абонентом на номер 7108 в період проведення Акції.
3.3. Повідомлення, відправлене з номера 7303, містить питання про стать абонента і 2 можливі варіанти відповіді. Відправивши на номер 7303 за допомогою SMS - повідомлення цифру 1 або 2, що відповідає статі абонента, абонент реєструється у грі. Подальші повідомлення надходитимуть абоненту з номера 7107 або 7108, в залежності від того, яку цифру абонент відправив на номер 7303.
 
3.4. Повідомлення, відправлені з номерів 7107 або 7108, містять питання та 2 можливі варіанти відповіді: одна вірна і одна невірна. Учаснику необхідно відповісти на питання, відправивши за допомогою SMS-повідомлення на номер 7107 або 7108 (в залежності від того, з якого номера надійшло SMS-повідомлення з питанням) цифру 1 або 2, яка відповідає на його/її думку правильній відповіді. Правильність відповіді на питання залежить виключно від знань, навичок та почуття гумору Учасника.
 
3.5. Кожен Учасник, що надіслав правильну відповідь на питання, отримує 1 бал, який буде зарахований до рейтингу телефонного номера, з якого було надіслано відповідь. Неправильні відповіді не приносять балів. Усі бали зараховуються та додаються (накопичуються) протягом усього терміну проведення Акції і не обнулюються протягом Акції.
 
3.6. Вартість кожного вихідного SMS-повідомлення, відправленого Учасником на номер 7107 і 7108, становить 1 гривню з ПДВ і без урахування ПФ. Розмір ПДВ становить 20%. Згідно з законодавством України, нараховується збір у Пенсійний фонд – 7,5% від вартості отриманих послуг зв’язку. Повідомлення, відправлені абонентом на номер 7303, не тарифікуються.
 
3.7. Умови участі:
3.7.1. У базі даних Організатора Акції містяться Заявки, присвоєні Учасникам Акції. У Заявці міститься наступна інформація: дата, час надходження Заявки та абонентський номер Учасника, з якого було надіслане SMS-повідомлення на номери Акції з метою взяти участь в Акції. Дата й час надходження Заявки Учасника Акції відповідають даті й часові надходження SMS-повідомлення на номери Акції.
 
3.7.2. Подання Заявки на участь в Акції означає, що Учасник погоджується з цими Умовами Акції. Всі потенційні претенденти на перемогу в Акції зобов’язані надати свої встановлювальні дані, а саме:
для фізичних осіб:
  • ПІБ;
  • повну дату народження;
  • місце прописки (адреса);
  • місце фактичного проживання (адреса);
  • паспортні дані: номер, серію, ким, коли виданий;
  • ідентифікаційний код;
  • контактні номери телефонів (мобільні, стаціонарні);
для юридичних осіб:
  • назва організації;
  • код ЄД РПОУ;
  • юридична адреса;
  • фактична адреса розташування офісу;
  • контактні номери (стаціонарні, мобільні);
  • документи, що підтверджують уповноважування фактичного Учасника – фізичної особи відповідним органом юридичної особи на участь в Акції;
  • номер особового рахунку ( бажано, але не обов’язково)
  • дані про безпосереднього Учасника Акції – фізичну особу, яка є фактичним користувачем SIM-картки з номером від імені юридичної особи ( ПІБ, повна дата народження, посада/або член сім’ї, паспортні дані).
Дані будуть використані для перевірки Учасника на предмет відповідності до умов участі в Акції.
 
3.7.3. Договір між Учасником Акції та Організатором Акції вважається укладеним з моменту надходження першого SMS-повідомлення на офіційні номери Акції – 7303, 7107 або 7108.
3.8. Інформування про проведення Акції:
3.8.1. Інформування Учасників Акції про умови Акції відбувається шляхом розміщення Організатором Акції відповідної інформації на інтернет-сайті http://www.mts.com.ua, а також за номером інформаційного центру Організатора Акції 111 ( з мобільного номера абонента МТС).
 
3.8.2. Інформація щодо кількості балів, набраних Учасниками в процесі Акції, направляється Учасникам шляхом SMS-повідомлень після відповіді на кожне 5-те запитання автоматично.
 
3.8.3. При припиненні проведення Акції Організатор Акції зобов’язаний опублікувати в офіційних джерелах Акції (http://www.mts.com.ua) повідомлення щодо припинення проведення Акції або іншим способом публічно повідомити про таке припинення.
 
3.8.4. Організатор Акції зобов’язаний завершити проведення Акції, в тому числі здійснити надання подарунків та інші необхідні дії у відношенні до тих Учасників Акції, з якими він уклав договір, за винятком випадків, коли припинення або призупинення Акції викликане діями або подіями, що не знаходяться під контролем Організатора.
 
3.8.5. Організатор залишає за собою право не вступати в письмові перемовини або інші контакти з Учасниками Акції – крім випадків, зазначених у цих Умовах або таких, що відповідають вимогам чинного законодавства України.

4. ПОДАРУНКИ ТА ПОРЯДОК ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ

4.1. Подарунками Акції є 4 Подарунки. Всі Подарунки Акції щотижневі.
 
4.2. Один Подарунок Акції – ноутбук Acer Aspire 6920G-6A4G25Mn (LX.APQ0X.323) та МТС Коннект USB-Модем EG162.
 
4.3. Під отриманням Подарунка Акції, зазначеного п.4.2 цих Правил, мається на увазі придбання його у Організатора Акції за вартістю 2,40 грн, в т.ч. ПДВ 0,40 грн. Розрахунки будуть провадитися в касах магазинів Організатора Акції за умови надання Переможцем документів, перерахованих у п. 3.7.2.
 
4.4. Отримувачі Подарунків Акції визначаються на 5-й, 12-й, 19-й и 26-й дні проведення Акції (дні визначення отримувачів Подарунків Акції – 15.02.09, 22.02.09, 01.03.09 та 08.03.09) о 23:59:59 за результатами минулого періоду Акції. Подар ун ок Акції в идається Учас никові, що набрав найбільшу кількість балів за весь час участів Акції, за підсумками всіх минулих днів період у Акції, включаючи день визначення отримувача Подарунка Акції. Подарунки вручаються після закінчення Акції.
 
4.5. Організатор зобов’язується протягом 20 днів після визначення Переможця повідомити йому дату, яка настане не пізніше ніж за 50 днів після закінчення Акції, коли Переможець отримає Подарунок; в іншому випадку Переможець втрачає право отримання Подарунка.
 
4.6. Наприкінці кожної неділі період у проведення Акції ( о 23:59:59 за київським часом) відбувається облік всіх Учасників, що взяли участь в Акції протягом даного періоду.
 
4.7. Учасник, що набрав найбільшу кількість балів у цей період, визначається з допомогою Алгоритму програмного забезпечення, що є інтелектуальною власністю Організатора, який забезпечує проведенні Акції (далі – Алгоритм).
 
4.8. В випадку якщо будуть визначені двоє або більше Учасників з однаковою кількістю балів, Переможцем вважатиметься той Учасник, який досяг його, відповівши на мінімальну кількість питань. Якщо буде визначено два або більше Учасників з однаковими результатами, Переможцем вважатиметься той Учасник, який досяг цього результату першим.
 
4.9. Якщо Учасник відмовиться від Подарунка або не зв’яжеться з Організатором протягом 15 днів після визначення Алгоритмом номера телефон у Переможця, то право на отримання Подарунка переходить до Учасника, який посів за даними Алгоритму друге місце за кількістю балів, отриманих у результаті Акції протягом розглядуваного періоду. Втрачають право на отримання Подарунка Акції Учасники Акції, номери телефонів яких були заявлені як втрачені/викрадені або деактивовані, а також тимчасово або постійно відключені.
 
4.10. Для цього для кожного періоду Акції формується список з ТОП-5 Учасників, розташованих в порядку зменшення набраних балів у відношенні до Переможця. Їх позначають: 2-й Претендент на перемогу, 3-й Претендент на перемогу, 4-й Претендент на перемогу, 5-й Претендент на перемогу. У випадку відмови або неможливості отримання Переможцем Подарунка згідно з даними Правилами Акції, право на отримання Подарунка переходить до 2-го Претендента на перемогу згідно з даними Правилами Акції. У випадку неможливості отримання Подарунка згідно з даними Правилами Акції 2-м Претендентом на перемогу право отримання Подарунка згідно з даними Правилам и Акції переходить до 3-го Претендента на перемогу, і т. д. до визначення Переможця – отримувача Подарунка.
 
4.11. Кожен Учасник-переможець має право на отримання Подарунка Акції тільки за умови, що Учасником повністю сплачені всі відправлені SMS-повідомлення на номери Акції 7107 та 7108 на момент отримання Подарунка і Учасник виконує всі умови Офіційних правил даної Акції.
 
4.12. Алгоритм визначення Переможців:
4.12.1. Алгоритм обирає й фіксує Учасника з найбільшою кількістю балів, причому номер Учасника-переможця відповідає одному унікальному абонентському номеру Учасника (MSISDN), з якого були направлені SMS-повідомлення, і одному унікальному ідентифікаторові терміналу в мережі (IMEI) Учасника, який використовувався протягом Акції.
 
4.12.2. Кожний Учасник може отримати тільки один Подарунок лише один раз за період проведення Акції.
 
4.12.3. Організатор гарантує, що програмне забезпечення, використовуване для про ведення Акції та визначення Учасника з найбільшою кількістю балів за результатами відповідей на запитання Акції, не містить процедур та алгоритмів, які дозволили б передбачити результат Акції та Учасника-переможця.
4.13. Організатор Акції залишає за собою право повторного визначення Переможця у випадку підозри та / або вияву фальсифікації з метою отримання балів Учасниками Акції, що претендують на отримання Подарунків. Не мають права на отримання Подарунків Учасники Акції, що не оплатили послуг, а також Учасники, що скористалися за визначенням ЗАТ «Український мобільний зв’язок» доступом до запропонованих послуг з ознаками недобросовісних конкурентних дій у відношенні до інших учасників, вживанням додаткових технічних приладів, що можуть вплинути на підрахування балів у бік збільшення, створюючи нерівні умови для решти Учасників, незаконного підприємництва, порушення прав споживачів, зло вживання правом та іншими аналогічними ознаками.
 
4.14. Організатор Акції залишає за собою право не допускати до участі в Акції Учасників, які непрямим чи прямим методом намагалися чи реалізували вплив на систему підрахунку балів та рейтингу методами, не передбаченими правилами участі в Акції.
 
4.15. У випадку об’яви Учасника Переможцем представник Організатора Акції зв’язується з Переможцем по телефону з метою початкового отримання інформації про персональні дані Учасника. Такі телефонні розмови записуватимуться Організатором з метою захисту інтересів Учасників.
 
4.16. Скарги на недоотримання Переможцями Подарунків приймаються Організатором до розгляду не довше ніж за 40 (сорок) робочих днів з моменту закінчення Акції.
 

5. ІНФОРМУВАННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ТА ПОРЯДОК ОТРИМАННЯ ПОДАРУНКІВ

5.1. Організатор Акції зобов’язується докласти всіх розумно можливих зусиль, щоб зв’язатися з Учасником-Переможцем та повідомити про вручення йому Подарунка.
 
5.2. За деякий час після визначення Алгоритмом Учасника, що набрав найбільшу кількість балів, цьому Учасникові надходить дзвінок від представників інформаційного центру Організатора Акції з метою запиту персональних даних Учасника-Переможця та надання необхідної інформації з питань отримання Подарунка.
 
5.3. Представники інформаційного Центру Організатора Акції зв’язуються з номерів 8050 110 3000, 8050 115 1100 або 8050 117 8000 з Учасником-Переможцем потелефону.
Увага! Інформування Переможців Акції відбувається винятково за допомогою вхідного дзвінка з номерів 8050 110 3000, 8050 115 1100 або 8050 117 8000. Переможець може в будь-який час перевірити достовірність інформації щодо своєї перемоги в Акції, зателефонувавши за номером інформаційного центру Організатора Акції 111 ( з мобільного МТС).
 
5.4. У випадку якщо з Переможцем не вдалося зв’язатися, йому/їй направляються сповіщальні SMS-повідомлення, в яких зазначається, що Учасник-Переможець зобов’язаний зв’язатися з інформаційним центром Організатора Акції за номером 111 ( з мобільного МТС) протягом 15 днів з моменту визначення його Переможцем. У випадку якщо Переможець не зв’яжеться з інформаційним центром Організатора Акції і не надасть даних до зазначеного останнього терміну, Переможець втратить право на отримання Подарунка. У цьому випадку право на отримання Подарунка переходить до наступного Учасника, що набрав найбільшу кількість балів за результатами Акції.
 
5.5. Організатором Акції будуть застосовані необхідні можливі розумні зусилля, щоб зв’язатися з Учасником-Переможцем протягом 15-денного строку.
 
5.6. По закінченні 15-денного строку Учаснику-Переможцю, з яким не вдалося зв’язатися, направляється сповіщальне SMS-повідомлення про те, що ним втрачене право на отримання Подарунка. Право на отримання Подарунка автоматично переходить до наступного Учасника з найбільшою кількістю балів.
 
5.7. Порядок, строки й місце отримання Подарунків:
5.7.1. Абонент, який отримав право на отримання Подарунка Акції, отримає Подарунок в магазині Організатора, розташованому найближче до місця проживання Переможця.
 
5.7.2. Для абонентів МТС Контракт (фізична особа) необхідно пред’явити Організатору активну SIM-картку з номером, з якого абонент брав участь в Акції, з позитивним балансом на рахунку; контракт на надання послуг мобільного зв’язку; документ, що підтверджує особу власника номера телефону (паспорт). Також Учасник повинен надати на вказану Організатором адресу наступну інформацію та копії документів: прізвище, ім’я, по батькові, паспортні дані (копію паспорта), ідентифікаційний код Учасника.
 
5.7.3. Для абонентів МТС Контракт (юридична особа) необхідно пред’явити Організатору активну SIM-картку з номером, з якого абонент брав участь в Акції, з позитивним балансом на рахунку; контракт на надання послуг мобільного зв’язку; документ, що підтверджує повноваження особи на отримання Подарунків Акції від імені юридичної особи, яка є власником SIM-картки з номером (довіреність). Також Учасник повинен надати за вказаною Організатором адресою інформацію і копії документів, зазначених у п. п. 3.7.2. даних Правил.
 
5.7.4. Для абонентів МТС Передплата, JEANS, ЕКОТЕL: необхідно пред’явити Організатору активну SIM-картку з номером, з якого абонент брав участь в Акції, з позитивним балансом на рахунку. Також Учасник повинен надати за вказаною Організатором адресою наступну інформацію й копії документів: прізвище, ім’я, по батькові, паспортні дані (копію паспорта), ідентифікаційний код Учасника.
 
5.7.5. Організатор вручає всім Переможцям Акції Подарунки; всього буде вручено 4 ноутбуки Acer Aspire 6920G-6A4G25Mn (LX.APQ0X.323) та 4 МТС Коннект USB-Модема EG162 згідно з пунктом 4.2. цих Правил.
5.8. Оподаткування Подарунків Акції відбувається відповідно до законодавства України. Податковим агентом з утримання та сплати податків згідно з законодавством виступає Організатор Акції.
 
5.9. Учасники Акції, які отримали право на отримання Подарунків, не можуть отримати їхній грошовий еквівалент.
 
5.10. Вартість Подарунків є кінцевою. Організатор Акції не розглядає пропозицій Переможця Акції про: зміну вартості Подарунків, до даткової оплати за Подарунки, зміни валюти і т. д.
 
5.11. Подарунки будуть вручені Організатором Акції.
 

6. ІНШІ УМОВИ

6.1. Беручи участь в Акції, її Учасники надають тим самим свою беззастережну згоду на публічне розкриття Організатором персональної інформації про Учасників Акції в будь-якій формі і будь-яким способом на розсуд Організатора.
 
6.2. Учасники, що погодилися на отримання Подарунків, тим самим погоджуються на взяття участі в інтерв’юванні, що проводиться з рекламною метою і пов’язане з участю в Акції, взятті участі у фото- та відеозйомках, які проводяться з рекламною метою. Додаткова винагорода за участь у вищеперерахованих заходах не виплачується; права на матеріали, отримані в результаті проведення зазначених заходів, належатимуть Організатору, якщо інше не обумовлене Учасником та Організатором.
 
6.3. Участь у даній Акції означає ознайомлення та повну згоду всіх Учасників з даними правилами Акції.
 
6.4. Організатор Акції залишає за собою право змінювати умови, строки Акції, Подарунки Акції, порядок видачі Подарунків та їхній перелік, призупиняти, зупиняти, припиняти проведення Акції. Якщо змінюються строки Акції, кількість Подарунків змінюється пропорційно.
 
6.5. Організатор не несе відповідальності, якщо допущені несанкціоновані витрати коштів з рахунків фактичних Учасників Акції шляхом доступу до використання номерів третіми особами, недієздатними або обмежено дієздатними, в тому числі малолітніми та неповнолітніми у віці не молодше ніж 18 років, які постійно проживають на території України.
 
Детальна інформація про акцію http://www.mts.com.ua
 


Категорія: Мобільний зв'язок | Переглядів: 1093 | Додав: proom | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Copyright MyCorp © 2024